pondelok 12. novembra 2012

On je iný


By: Basha


Sedela som v stane pri veľkom jazere a pozerala na východ slnka a premýšľala. Nad všetkým, čo sa stalo. Čo som pokašľala? Prečo ma podvádzal s inou? Prečo som je nie som tá s ktorou dnes stojí pred oltárom? V hlave som mala milión nezodpovedaných otázok. Viem, že by som na to nemala myslieť a radšej sa len usmievať, presne ako to odo mňa všetci očakávajú. Asi by som tu ani nemala byť. Neviem prečo si spomedzi toľkého davu ľudí vybrali práve mňa. Mne asi jedinej bolo jedno, čo je to za skupinu a čo je to za klip. Potrebovala som akurát tak získať kontakty. Už od malička hrám a spievam na gitare, ale nemám odvahu ís ť do nejakej súťaže a tak len dúfam, že si ma niekto všimne. Poobzerala som sa okolo seba. Nebol to môj stan, ale bolo to jediné miesto, kde bolo teraz ráno ticho. Všetky prípravy boli už v plnom prúde a ostať v spoločnom stane s tými otravnými babami, čo sa neustále líčia a rozprávajú o tom koho z tých piatich pojašených chalanov najviac milujú. Všimla som si, že v kúte je opretá gitara. Možno je tento stan nejakého gitaristu. Opatrne som ju vzala do rúk a len tak zabrnkala čo ma prvé napadlo. Postupne som pridávala aj slová. Po chvíli čo som hrala a vôbec nemala pojem o čase som začula tlieskanie. Prudko som sa otočila a zbadala toho blonďáka zo skupiny. Super! Už len toto mi chýbalo.
Ja už idem. Prepáč, nevedela som, že je to tu tvoje!“ rýchlo som vstala a bežala preč.
Počkaj! Nie, mne to.....“ nepočula som, čo viac hovoril. Bežala som čo najďalej odtiaľ a on tam len stál a kričal na mňa. Zošuchla som sa na zem pri veľkom strome a zavrela oči.
Tak tu si!“ zavolal niekto. Strhla som sa a otvorila oči. Bol to on! Chcela som sa dať na ústup, ale on akoby to vycítil a chytil ma za ruku.
Prosím! Neodchádzaj!“ pozrel sa mi do očí.
Nie? Mne je ľúto, že som bola v tvojom stane, mrzí ma to ospravedlnila som sa. Čo viac chceš?“ nervózne som odpovedala.
Chcel som poznať meno dievčaťa, ktoré ma očarilo krásnym hlasom,“ usmieval sa. Prečo sa usmieva? Toto je presne ten úsmev, čo hovorí, že spraví niečo bláznivé.
Ale ani ty si sa nepredstavil. To, že si hviezda neznamená, že ťa pozná celý svet a nemusíš sa ani predstaviť!“ vytrhla som sa mu. Konečne!
Prepáč! Som Niall! Tak a ty?“
Lucy,“ sucho som povedala. Nemala som chuť baviť sa s nejakým namysleným speváčikom, aj keď niečo vo vnútri mi vravelo, že on je iný.
Lucy máš talent! Mala by si hrať aj spievať a...“ nenechala som ho dohovoriť.
Niall, ale ty nič nechápeš!“ otočila som sa a pozerala mu priamo, do tých modrých očí. Boli nádherné a ja som si to uvedomila až teraz.
Ale chcel by som!“ podišiel bližšie. Cítila som jeho dych na mojej tvári. Mohla som sa odtiahnuť, ale niečo ma k nemu ťahalo. Na malý okamih spojil naše pery, ale ja... nemohla som.
Niall, veď sa nepoznáme!“
Ale ja ťa chcem spoznať! Zamiloval som sa do teba,“ pozeral na mňa a ja naňho. Jeho modré oči sa do mňa vpíjali a ja som proste nemohla odolať. Pobozkala som ho! Vášnivejšie a silnejšie ako predtým. Chytil ma za ruku a ťahal niekam preč. V diaľke som zazrela presne ten stan v ktorom sme sa spoznali. Preplietol si so mnou prsty a obaja sme sa posadili na zem. Opäť ma pobozkal a rukou mi zašiel pod tričko. Netrvalo mu dlho, kým ho odhodil preč a aj to jeho malo podobný osud. So zapínaním podprsenky, tiež nemal najmenší problém.
Si nádherná!“ zašepkal a jemne bi bozkával krk. Milovala som to. Cítila som ako by sme sa poznali roky. Od krku, cez kľúčnu kosť, prechádzal až k prsiam. Začal mi láskať obe bradavky naraz a z hrdla sami vydral ston. Niallovi sa to očividne páčilo a rukou prišiel až k nohaviciam. Počkať, on už je vyzlečený?
Si nadržaná?“ pozrel mi do očí.
Ty sa pýtaš vážne, keď tu si takto nahý a ja už takmer tiež?“ usmiala som sa.  Opatrne ma pobozkal a jazykom mi vkĺzol do úst. Nohavice skončili dole spolu s ostatným oblečením. Pritlačil ma na mäkký spacák a vnikol do mňa jedným prstom. Zastonala som od rozkoše. Nebolelo to. Bolo to príjemné.
Páči sa ti to?“ šibalsky sa usmial.
Len som prikývla a od vo mne kmital prstom. Pridal aj druhý prst a ja som začala vzdychať ešte hlasnejšie. Všimla som si ako sa jeho kamarát postavil do pozoru.
Niall!“ zakričala som. Už som skoro bola. Zrazu do mňa prudko vnikol a popritom mi dráždil klitoris. Postupne zrýchľoval a začal prirážať. Vždy sa presne trafil. Nikdy s nikým som necítila to čo s ním. Obaja sme naraz vyvrcholili.

6 komentárov: