piatok 13. júla 2012

It's not right, but it's okay 1


Larry Threesome
By: Báš



Viem, že je to trošku dosť uletené a že by sa to v skutočnosti asi nemohlo stať.. ale fantázii sa medze nekladú ;) hádam vám sadne, len ten začiatok je dosť brutal :D Potom ostatný chalani budú v poviedke spomenutý len okrajovo, tak ich tam ani neočakávajte. A tiež neočakávajte hneď sex v prvej poviedke ;) dúfam že som vás  neodradila hneď na začiatku :D
Enjoy!


Kat pomaličky nakukla spoza dverí do šatne. Ešte stále rozdýchavala tie šprinty po chodbe. Pred ochrankou sa schovala do prvých otvorených dverí, ktoré uvidela. Pomaličky sa ukľudňovala a porozhliadala sa po šatni. Typicky chalanská, všade bordel akokeby sa tam odohrala 3. svetová. Pootvorila dvere a pozrela sa na nálepku, ktorá na nich bola prilepená - One Direction. Nič jej to nehovorilo, no asi budú prachatý, keď majú tú najlepšiu šatňu. Kat to tu totižo veľmi dobre poznala - chodila sem kradnúť menšie veci, nad ktorými bohatý ľudia iba mávnu rukou - no ona za to mohla kúpiť lieky svojej mame. A keďže jej kamarát tu bol niečo ako riaditeľ SBS, vždy po nej zahladil všetky stopy. Lenže tento týždeň bol na dovolenke. Kat vedela,ze riskuje, lenže ako naschvál bolo jej mame tento týždeň veľmi zle a navyše potrebovala splatiť elektrinu a ešte... Vymenovávala si v hlave dlhý zoznam a s odhodlaním vkročila do šatne a začala prehľadávať veci. "Super, veľká taška... To vyzerá sľubne... A sakra! Nič!" Kat si len povzdychla a hrabala sa vo veciach ďalej. Po pol hodinke zistila,ze je to márne a presunula sa do ďalšej izby, keď začula kroky. Rýchlo sa skrčila za gauč a s búšiacim srdcom čakala čo bude ďalej. Kroky sa približovali. Nakoniec však zastali a niekto sa zdvihol po uterák a pískajúc odišiel do sprchy.
Kat si vydýchla a opatrne sa postavila, keď v tom jej dve veľké ruky zakryli tvár. Kat zhíkla a začala habkať: "Prepáčte... ja... tu... no... vysvetlím!" Muž ktorý jej zakrýval oči, jej zrazu strelil takú facku, až spadla. Na kolenách a s krvácajúcim nosom sa snažila odplaziť preč, no on ju chytil za lakeť, vytiahol hore a začal do nej vrieskať "Kto si myslíš že si? Prišla si nás špehovať? Odpovedz mi, ty čubka maĺá!"
Kat dúfala že keď mu to všetko vyrozpráva, nechá ju na pokoji. Ešte nebola ani len v polovici a muž sa znova rozkričal.
"Aháa... takže bezďácka kur*ička! Vieš ty vôbec s kým máš tú česť?" Ako má preboha vedieť kto to je? Však doma telku ani rádio nemajú, a vonku vychádzala len kradnúť...
 "Neviem... prepáčte, do tejto šatne obyčajne nechodím, ale tentokrát som sa stavila s kamarátkou..." Rozhodla sa vyjsť s pravdou von, horšie to už hádam nebude."Takže ďalšia kur*ička? Množíte sa ako potkany! A odteraz ma budeš oslovovať pane!"
Vlepil jej ďalšiu facku, no tentoraz z druhej strany. Kat sa rozplakala a začala na kolenách prosiť. Nič nepomáhala a muž do nej ešte stále kričal ako pojašený. Vlastne tie facky a hluk už ani moc nevnímala, dúfala, že ho to rýchlo prejde a nechá ju odísť a nebude od nej nedajbože požadovať ešte niečo iné... Nechcela na to myslieť. Už sa jej aj to kričanie zdalo rytmické, unášalo ju ako na vlnkách mora... Začala si hmkať pesničku, veď jej bolo tak dobre... Zrazu však rytmickosť vĺn a hluku mora narušil iný hlas... Kat začula útržky a prinútila sa prebudiť do krutej reality.
"Louis, preboha, kto to je? A čo to s ňou robíš?? Takto mlátiť také krásne dievča?" Ahá... tak Louis... to znie ako Satan (:D)"Harry, našiel som ju ako sa tu schováva a snaží sa nám niečo šlohnúť! Je to iba sku*vená zlodejka!" S týmito slovami sa zahnal ešte raz a udrel ju tak, ako ešte nie.

Kat sa zobudila rukami pripútaná k luxusnej posteli zjavne v nejakom hoteli. Hodnú chvíľu sa obzerala po izbe, keď zistila, že na sebe nič nemá. Bola natretá nejakou masťou, asi na tie modriny. Obzerala sa po izbe. Zrazu zachytila v kresle nejaký pohyb. Pozrela sa do rohu a tam sedel Harry... ak sa správne pamätala. Pristúpil k nej a dotkol sa jej rán. Jemne, s ľahkosťou. Pomaly prechádzal po jej tele, obchádzal jej zmodralé miesta, sem-tam pritlačil a spýtal sa či to bolí. Kat sa spočiatku triasla, no potom si zvykla. Keď sa jeho prsty dotkli jej stehna, nabehli jej na rukách zimomriavky. Cítila, ako tam dole vlhne. Nechcela to cítiť takto, ale telo ju zrádzalo. Harry si to určite musel všimnúť, ale nedal to najavo. Nakoniec jej bolo ľúto keď od nej odstúpil. Už si myslela, že odchádza, keď sa otočil.
"Prepáč za Louisa.. on je už raz taký... rýchlo sa naštve a ťažko ukľudní. Zvykneš si." A odišiel. Kat sa za ním ešte dlho pozerala, potom pokrčila plecami a zaspala.
Nasledujúci deň prišiel znovu a potom znovu a znovu... až Kat prestala rátať, koľkáty krát už u nej bol. Rozprával jej, že jej matku dali do domova, kde dostane plnú zdravotnícku starostlivosť a že sa o ňu nemusí báť. Stále sa ho pýtala prečo to pre ňu robí, no on jej neodpovedal. Nakoniec jej povedal, že predali jej byt. Už ho nebude potrebovať. Kat mala hlavu plnú otázok no ani jedna nebola zodpovedaná. Rozplakala sa. Už jej bolo jasné, prečo sa toto všetko deje. Plakala dlho do noci.
Nasledujúci deň sa skoro ráno rozrazili dvere. Dnu vošiel Louis s Harrym. Zjavne už mali začatý rozhovor.
"A kam ju schováme?" pýtal sa Harry"Už to mám premyslené, mám kúpený taký malý ostrovček v Tichom oceáne... Nikto o ňom nevie. Proste ju necháme tam, postará sa o ňu slúžka. Ver mi, stojí za to. Pozri sa na ňu"- s tými slovami chytil Katinu bradu a nasmeroval ju k Harrymu. "Je to talianka - temperamentná a určite aj šikovná." Zasmial sa a pustil Kat.
Harry sa usmial tiež - akoby sa bavili na nejakom súkromnom vtipe - a odpovedal mu: 
Lou, kvôli tej babe by som aj vraždil. Je zatiaľ najkrajšia, akú som videl.
"A... čo tie modriny?" Nevinne sa spýtal Louis."Už jej nič nie je." Odvetil Harry."Tak ju tam rovno zavezme,nie?" s týmito slovami pristúpil Louis ku Kat a načiahol sa za ňu. Kat sa nechcela moc obzerať, pretože chrbát ju ešte stále bolel, ale počula štrnganie pohárov. Asi si idú naliať s Harrym na to, že to tak dobre premysleli, však odpratali jej mamu, predali jej byt a teraz ju nechajú zmiznúť zo sveta, aby ju zaniesli do nejakého zapadákova. Čo všetko sú ešte schopní urobiť, pre to, aby sa s ňou vyspali? Kat si zrazu zhrozene spomenula na to, že je ešte panna a že takto o to určite príjsť nechce. Zrazu sa však Louis sklonil k nej a zavolal na Harryho aby mu prišiel pomôcť. Spoločne jej násilím otvorili ústa a naliali jej do nich nejakú žbrndu, po ktorej okamžite upadla do bezvedomia.

Kat vstala z mäkkých perín a ponaťahovala sa. Bola vo veľkej presklenej izbe. Keď sa pozrela z okien, uvidela more. Modrá farba siahala až po horizont. No Kat teraz nerozmýšľala nad krásou výhľadu - hoci sa už so svojou situáciou zmierila, rozmýšľala nad únikom. Okná v jej izbe sa dali otvárať jedine ovládačom - a ona ho nemala. V jej izbe bola aj malá kúpelňa, ale tá okná nemala - škoda. Oproti posteli mala aj dvere, ktoré však vyzerali veľmi odolne, takže žiadne kopanie, trieskanie a vešanie sa na kľučku nepomôže. Nie je dieťa. Aj tak však podišla k nim - no ako predpokladala, boli zamknuté. Na chvíľu prestala s prehliadkou, pretože zavoňala jedlo. Odkráčala späť k posteli a na nočnom stolíku ju čakali wafle, pomarančový džús a krabička Panadolu. Až keď sa pozrela na lieky, uvedomila si, ako jej treští v hlave. Dala si hneď 2 tabletky, odhryzlala si z waflí a napila sa. Znovu zaľahla do perín.
Nasledujúce ráno sa zobudila svieža a nabudená, veď spala takmer 24 hodín. Ponaťahovala sa a zbadala, že dvere sú otvorené. Zbehla dole po schodisku a uvidela obrovskú obývačku a pätoro ďalších dverí.
"Slečna Clarková, potrebujete niečo? Páni mi odkazujú, že vám mám ukázať vaše veci a prípadne vám pomôcť sa do nich obliecť." kričala na ňu z kuchyne milá stará pani. Pravdepodobne vie, o čo "pánom" ide, a nevadí jej to. To je divné..."Nie, ďakujem, mám vlastné veci, tie mi stačia. Prosím vás, boli by ste taká láskavá a odkázala pánom že žiadne veci od nich nechcem?" 
"Tak v tom prípade, slečna Clarková, vás musím znovu odviesť do izby - také sú moje pokyny." Hmmm... ďalšia forma trestu, pomyslela si Kat, ale poslušne odkráčala do izby a sadla si na posteľ.
Keď sa ráno zobudila, mala na sebe čipkované prádlo a nádhernú nočnú košeľu. Zhrozene sa na seba pozrela a snažila sa všetky tie háby strhnúť dole. To jej však ruky zadržal nejaký chlap. Kat zhrozene vykríkla a otočila sa. Na jej posteli sedel Louis len v župane a boxerkách. Kat sa mu snažila vykrútiť, kopala ho a škriabala, no on bol silnejší. Prevalil sa nad ňu a zašepkal jej do ucha "
Tak ty sa chceš hrať na zlé dievča?." Nato ju silno uhryzol na krku a pozoroval, ako jej kvapka krvi zateká až do podprsenky. Kat mala od bolesti v očiach slzy.
Louis jej strhol nočnú košeľu (ktorá aj tak skoro nič nezakrývala) a začal jej robiť po celom tele drobné fliačiky. Kat ležala na posteli bez pohybu a modlila sa, aby prestal. 
Vieš to aj lepšie zavrčal na ňu. Nereagovala. "Dobre. Ak sa chceš hrať... Donútim ťa kričať moje meno, čubka jedna!" S týmito slovami vybral odkiaľsi hodvábnu šatku a začal jej priväzovať zápästia k rámu postele. Až teraz si Kat naozaj uvedomila, čo ju čaká.


Prepáčte, je to moja prvá úchylná poviedka... a takpovediac sa za ňu hanbím :D ale aj tak, napíšte ak sa nepáčila, aby som mohla ďalšie diely zlepšiť ;)
Vaša .Báš
A ešte.. tu je ten ich dom ;)  http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252660_10150918650814211_1030195804_n.jpg

10 komentárov:

  1. no wooow je to zatial dobre ..tak pis dalej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pridaaj uz nieco ..normalne to nejdem wydrzat cem wediet co sa stane dalej

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prosím kedy napíšeš nový diel ?????

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pre mňa síce truch drastické ale je suprováááááááá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Baby, rada by som pridala nový diel, ale autorka mi zatiaľ nič neposlala, čo ma dosť mrzí.. ale akonáhle sa k tomu dostanem, máte to tu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kedy bude další diel? Je to úplne wooooow :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to suprový :)) ale chtělo by to ten další díl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. užasnee to je.mohla by si uz pridať ďalšii diel ! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na poračovanie tohto tu čakám už strašne dlho!!! chcem dalšie! :D je to super :3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Další je to suproví

    OdpovedaťOdstrániť