štvrtok 14. júna 2012

Nekvalitný stôl






Stála si pri stole a čosi písala na papier, keď si zrazu ucítila Niallove ruky okolo svojho pásu a jeho pery prisaté na tvojom krku.
"Čo robíš?" vydýchla si prekvapene.
"Prepáč, nemohol som si pomôcť. Ale keď mňa tak strašne rajcuje tvoj zadok," pošepol ti do ucha a tebe prešiel mráz po chrbte.
Rýchlo si sa k nemu otočila čelom a prilepila sa na jeho pery.
"Bože," zašepkal, keď si mu rukou prešla po zväčšujúcej sa buli v nohaviciach.
"To by sa ti tak páčilo, čo?" zavrčala si hravo a strčila ruky pod jeho tričko.
Ticho vzdychol, keď si mu nechtom prešla po čiarke na chrbte.
"Dole," šepla si, keď si stiahol tebou vyhrnuté tričko naspäť.
"Najprv ty," zavrčal.
"Tak mi ho vyzleč," žmurkla si. Nenechal sa dlho prosiť a tvoje tielko skončilo kdesi v kúte.
"Si nádherná," zašepkal, keď si ťa obzeral. Len si sa usmiala a začala ho opäť bozkávať.

"Musím?" zafňukal, keď si mu vyťahovala tričko. Zavrtela si hlavou. "Nemusíš. Ale potom sa idem obliecť," usmiala si sa a vykĺzla z jeho objatia.
"Počkaj!" vykríkol S úškrnom si sa k nemu otočila a on si s povzdychom pretiahol tričko cez hlavu.
"Šťastná?" zašomral a natiahol k tebe ruky.
"Ani nie," usmiala si sa a rozopla mu opasok. To už nenamietal a dokonca ti s tým pomohol, keďže tvoje roztrasené prsty nedokázali rozopnúť obyčajný gombík. Spolu s nohavicami si mu stiahla aj boxerky, nebudeš to zbytočne odkladať, nie? Povzdychla si si, keď pred tebou stál v celej svojej kráse.
"Deje sa niečo?" zašepkal ti do ucha a začal ti ožužlávať ušný lalôčik. Veľmi dobre vedel, čo robí, za tých pár mesiacov už stihol objaviť všetky tvoje erotogénne zóny. Teda až na jednu.
"Preboha!" vykríkla si, keď ti jazykom prešiel po bradavke. Alebo teda, objavil všetky. Uškrnul sa a pohyb zopakoval. Vykríkla si jeho meno a bolo zjavné, že mu došlo, čo práve objavil. Začal ti dráždiť obidve bradavky súčasne a tým ťa privádzal na vrchol blaha. Už si skoro bola, keď zrazu prestal.
"Niall!" vykríkla si pobúrene.
"Čo sa deje, zlatíčko?" usmial sa na teba nevinne, no z očí mu šľahali diabolské plamienky.
"Prečo si prestal?!" osopila si sa na neho.
"Prestal s čím?"
"Netvár sa, že nevieš, o čom hovorím," zakňučala si a dúfala, že bude pokračovať. No on podišiel k tebe a pobozkal ťa.
"Chcem sa tebou trochu pokochať, tak mi nekaz radosť," zašomral a opäť sa do teba odtiahol.
"Niall," zafňukala si. No v tom ti hlavou prebleskol nápad. Chceš sa pozerať? Tak sleduj!
Oprela si sa o stôl a do úst si strčila dva prsty. Druhou rukou si si prešla cez krk, pomedzi prsia až si palec zavadila o nohavice. Prestala si si cmúľať palce a prešla si nimi po bradavke.
Niall zo seba vydal tichý ston a priblížil sa k tebe.
"Žiadne také," povedala si a odtlačila ho preč.
"Ale.. Ale," koktal.
"Chcel si sa pozerať, tak sa pozeraj," zasmiala si sa a pred jeho očami si dráždila bradavky. Videla si, ako sa jeho pýcha ešte zväčšila, tak si sa potmehúdsky usmiala a podišla k nemu. Rukami si mu prešla po hrudi a nechtami zavadila o jeho bradavku, kvôli čomu sa mu z hrdla vydral hlasný ston.
Usmiala si sa a prešla k jeho kamarátovi v pozore.
Jemne si mu olizla špičku a čakala Niallovu reakciu, ktorá sa dostavila rýchlo v podobe silného vzdychu. Uškrnula si sa a pomaly začala jazykom jazdiť po celej jeho dĺžke. Niall len stál a hlasno stonal.
"No tak, Y/N, viác," vydýchol a ty si zobrala do pusy polovicu jeho dĺžky. Rada si provokovala a Niall to veľmi dobre vedel. Preto to nenechal len tak a po chvíľke ťa vytiahol hore.
"Vieš o tom, že si ešte oblečená?" zamrmlal s perami pri tvojom uchu. Prikývla si.
"To nesmieme nechať len tak," zasmial sa zlovestne a pevne ťa chytil za zadok. V šoku si vydýchla, keď ťa posadil na stôl a doslova z teba strhol nohavice.
"Čo to tu máme," uškrnul sa, keď si všimol, že na sebe máš len čierne tangá, ktoré toho veľa nezakrývali.
Vrhol sa na tvoje pery a prstom ťa dráždil cez nohavičky. Po chvíli ho to prestalo baviť, stiahol ti nohavičky, roztiahol ti nohy a drsne do teba vnikol jazykom.
"Niall!" vykríkla si, keď do teba vrazil jeden prst a ihneď trafil bod-G. Hold, vedel čo má robiť.
"Snáď sa ti to nepáči," zavrčal a jeho teplý dych ťa pohladil na kiltorise, kde práve trénoval svoj jazyk a popri tom v tebe kmital dvoma prstami.
"Nialler!" vykríkla si a prehla sa v kŕči orgazmu. On sa usmial, pritisol sa ku tebe a začal ťa bozkávať.
Zrazu si cítila, ako do teba tvrdo vnikol. Zavrčala si rozkošou a od slasti privierala oči.
Niall prirážal stále rýchlejšie a prudšie, no stále sa ani len nepriblížil k vrcholu, za to ty si sa blížila už k druhému orgazmu.
Už si takmer bola, keď sa Niall odtiahol.
"Otoč sa," pošepol celý zadýchaný a ty si počúvla. Vedela si čo bude nasledovať. To najväčšie potešenie. Rýchlo si si ľahla na stôl tak, že si nohami stála pevne na zemi a rukami sa zakvačila o druhú stranu stola.
Niall do teba tvrdo vnikol, predsa len, nebál sa, že by ti mohol ublížiť, veď ste to teraz robili.
Začal prudko prirážať a každým prírazom triafal bod-G. Prirážal tak silno, až sa stôl posúval. Už ste takmer boli, keď zrazu. Nohy stola nevydržali ten nápor a vrchná doska s rachotom dopadla na zem. Niall ťa však včas zachytil a začal ti zo zadu masírovať prsia. Popri tom samozrejme neprestal prirážať, aj keď jemnejšie ako predtým. Videla si, ako strašne chce dôjsť na vrchol, no nedarí sa mu to.
"Nechaj to na mňa," usmiala si sa a kľakla si k jeho pýche.
Pomaly si ju zobrala do úst a postupne pridávala na tempe. Mala si v puse celú jeho dĺžku, Nialla si hladila po hrudi a on mal ruky zapletené v tvojich vlasoch. Zrazu si pod rukami zacítila zvláštny záchev a rýchlo sa odtiahla.
Niall vyvrcholil na trosky stola a obaja zničený ste klesli na podlahu a opreli sa o kuchynskú linku.
"Čo s tým stolom?" opýtala si sa po chvíli, keď si ležala v Niallovom lone a on sa zamyslene hral s tvojimi vlasmi.
"Zajtra pôjdeme kúpiť nový. Ale už nejaký odolnejší, čo povieš?" zasmial sa a spoločne sme sa vybrali do postele, ktorá vďakabohu držala pokope. Len ktovie, na ako dlho...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára